Bouw downhill rockgarden

Het idee was er al langer. De keien liggen er. De bouw gaat beginnen…

Parcours voor alle niveaus
Het MTB parcours rond het Oostvoornsemeer is één van de uitdagendste parcoursen in Nederland. Op alle niveaus kan de techniek van het mountainbiken geoefend worden. Je kunt ervoor kiezen om zonder hindernissen het parcours te rijden. Wil je meer uitdaging, dan heb de keuze uit verschillende jumps, dropoffs, northshores, evenwichtsbalken, een wip en zelfs een rockgarden. Regelmatig wordt er onderhoud aan parcours uitgevoerd of worden er nieuwe tricks gebouwd of oude vervangen.

Downhill rockgarden
Nu is het de beurt aan de bouw van een tweetal (korte) downhill rockgardens. Eén voor de minder ervaren biker en één voor de meer ervaren biker. Met toestemming van de gemeente Westvoorne kan met de bouw begonnen worden. Op zaterdag 19- en zondag 20 december 2020 worden de keien aangevoerd en gaat de bouw van start. De weekenden van 2- en 3 januari en 9- en 10 januari 2021 staan gepland om de downhill afdalingen verder vorm te geven.

Vrijwilligers gezocht
De bouw kan niet gerealiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. Rijd jij (regelmatig) het ‘MTB- rondje Oostvoornsemeer’ meld je dan aan als vrijwilliger. Hoe leuk is niet om zelf mee te kunnen bouwen aan een geweldig en gevarieerd MTB-parcours.

Donatie
De bouw van de hiervoor beschreven downhill rockgarden is mede mogelijk gemaakt door sponsoren van de Stichting MTB Oostvoorne. Kostendekkend zijn deze bijdragen niet. Draag je het parcours een warm hart toe en wil helpen om de bouw van de downhill rockgarden mede mogelijk te maken…iedere bijdrage is van harte welkom. Doneer kan via de button.

Wil je doneren voor de rockgardens? Dat kan via onderstaand formulier?

Namens alle  vrijwilligers, bedankt voor je bijdrage! 

Totaal opgehaald:

€ 263,00